Om Nor Aviation

NOR AVIATION er et erfarent helikopterselskap med base i Norge. Siden oppstart i 2001 har selskapet vokst til å bli en innovativ partner i helikopterbransjen. Med fokus på helse, miljø, sikkerhet og kostnadsbesparelse har NOR AVIATION funnet løsninger som kombinerer ny teknologi og standardisert utstyr som redusere bruk av personell og effektiviserer helikoptertjenester. Med vår moderne helikopterflåte kan vi tilby våre kunder unike tjenester og prestasjoner. Vi har lokale baser rundt i det norske land for å kunne tilby deg den beste servicen.

Vi server alt fra private turer og små bedrifter til store selskaper, forskningsinstitusjoner, myndigheter, kraftselskap, olje og gass, søk og redning, inspeksjon og servicenæringen. Vårt team av dedikerte piloter strekker seg lang for å gi deg som kunde den beste service og opplevelse innenfor sikre rammer.

Våre høyt utdannede piloter og instruktører kan også tilby pilotopplæring PPL (Private Pilot Licence). Nor Avitation er en godkjent opplæringsorganisasjon som tilbyr helikopterskole med komplett pilotprogram og utsjekk på R44 - EC120 / H120 - AS350 / H125

Vi er også godkjent Part 145 - Aircraft maintenance organization. Vårt mobile servicesenter kan operere på alle baser/flyplasser i Norge med rask responstid. Erfarent personell på feilsøking, planlagt og ikke planlagt vedlikehold og modifikasjoner gir deg som kunde kostnadseffektivitet og sikker sevice når du trenger det. Redusert nedetid, nøyaktig diagnostikk og pålitelighet er noe våre dyktige ingeniører kan tilby deg. 

Nor Aviation er fokusert på innovasjon og streber etter å alltid se etter smartere og bedre løsninger. Vårt utviklingsteam som innehar flere patenter i ulike bransjer, samarbeider tett med kundene for å løse morgendagens utfordringer. Alt fra robotikk og kunstig intelligens til enkle mekaniske strukturer, har de alle den samme lidenskap for å skape en bærekraftig løsning for bransjen og gi gode HMS-resultater og langsiktige verdier. Med et internasjonal marked og stort vekstpotensial ser vi et klart behov for å få inn kompetanse på flere områder for å sikre vekst av innovative teknologier, og møte både nasjonale og internasjonale markeder.


Vår helikopterflåte vokser hele tiden, men består pr dags dato av: R44 og  AS350 / H125

Ring oss på telefon 6495 6495 for en uforpliktende helikopterprat.

Admin