Betongflyging

Vi utfører betongflygning til alle typer forskalinger og har nye aluminiumstobber for å maksimere nyttelasten pr hiv. Disse tar 300-500 liter.

Skjermbilde 2016 08 24 kl. 16.07.20

Åpningen på tobben er ca 30 cm, men mindre forskallinger kan også støpes. Ta kontakt ved fundamentering av masteben, søyler, jordfundamenter, brygger, hytter (såle, pilarer og grunnmur) osv. I snitt regnes 3 tobber pr kubikk. Kubikk pr time avhenger av terreng (høydeforskjeller og vindforhold) og forskalingen. Har dere ikke støpt med helikopter før, så holder vi gjerne et kurs. Dette kan både øke effektiviteten og lære dere om eventuelt farer/begrensninger. Våre piloter har bred erfaring på feltet og har utført jobber fra store til små prosjekter. Eksempler: Demninger, reparasjoner, masteprosjekter grunnmurer med mer.

Husk også at vi kan rykke ut meget raskt.
Vi har en liten og kjekk betongtobb som vi kan ta med oss i helikopteret om dere trenger at vi rykker ut hurtig på grunn av uforutsette hendelser. Hendelser kan være at slangen eller pumpe ikke klarer å nå opp eller bort, og bilen med sement står der. Det kan være mer kostbart å få en ny bil en annen dag.

Ta kontakt for prisvurdering på ditt prosjekt.

Admin