Hyttefrakt

hytteløftHar du noen gang stått og klødd deg i hodet og lurt på hvordan du skal få satt opp en ny hytte på en rask, sikker og kostnadsbesparende måte?

Nor Aviation har gode lokasjoner i Norge, og kan på en rask og sikker måte utføre jobben for deg. Vi er fleksible på når jobben utføres. Vi hjelper deg med alle typer hyttefrakt med helikopter, også montering. Flyvning av betong for fundamentering, helikopterflyvning av både ferdigpakket helikopterhiv fra byggleverandør og byggesett der man har ferdige moduler som skal settes sammen.

Nor Aviation har nye H125 (AS350B3e ) helikoptere som vi benytter til lasteflyging. Dette helikopteret har stor løftekapasitet, maksimalt 1350 kg. På en vanlig lastejobb ønsker vi at hivene skal være mellom 850-950kg. Dermed kan vi fly lengre perioder uten å fylle på ekstra drivstoff, og man flyr faktisk raskere og mer tonnasje enn om man maksimerer lastehivene opp mot 1200kg. Lette, fine hiv på 8-900kg er altså å foretrekke fordi det er kostnadsbesparende for kunde.

Ønsker du derimot bare å fly opp en snurredass, nye vinduer, ny dør, skifte ut batteriene på solcellepanelet, fly opp nytt aggregat, brennstoff eller andre ting som ikke veier så mye, anbefaler vi å bruke vår R44. Den er halve prisen både i oppmøte og flyvning med underhengende last opptil 250kg.

Fortell oss vekten og type last du ønsker fløyet opp, så anbefaler vi hvilken type helikopter du skal bruke og estimerer pris. Sannsynligvis er det ikke så dyrt som man frykter.

Vi har god og bred erfaring i alle typer lastejobber for å kunne sette opp, eller bare renovere din hytte. Vi har bakke til luft kommunikasjon med egen lastemann som også er utdannet pilot. Og vi vil gi deg som kunde, og ditt arbeidslag en grundig gjennomgang før vi starter på selve flyvningen.

Helikopterlasten flys som oftest i 15 meter line med enten stropper rundt last, et stort lastenett som tar opptil 24 isolasjonspakker, eller et lite lastenett for mindre ting som kjøleskap, ny komfyr, nytt kjøkken eller generelt ting som ikke kan stroppes. Nor Aviation har alt utstyr som kreves for å få lasten flydd sikkert frem, det at vi har utstyr koster ikke deg som kunde noe ekstra.

Vi kan gi deg et prisoverslag, helt uten forpliktelser.

Kontakt oss tidlig i prosessen, så kan vi komme med gode råd og innspill.

 

Admin